Wat doet HTIO?

HTIO levert alle diensten, van interim management tot managementcoaching om uw management te versterken. De focus? Operationeel management.

Via HTIO kunt u beschikken over tijdelijke management expertise op de momenten dat u die nodig heeft. Of het nu gaat om tijdelijke uitbreiding, overbrugging of projectmanagement. De focus is daarbij, net als bij alle andere activiteiten, het strategisch, operationeel en tactisch management.

Op Operationeel Management niveau kan HTIO operationeel en situationeel leiding geven aan de volgende afdelingen; logistiek management, supply chain management, inkoop management, productie management, administratie, service afdeling, werkvoorbereiding.

Tevens zal de coachende manier van leiding geven managers en werknemers van de verschillende afdelingen, ondersteunen in hun persoonlijke groei.

HTIO tracht de communicatie tussen afdelingen en werknemers te bevorderen. Hierbij wordt gestreefd naar een continue proces van verbetering en het behalen van doelstellingen.